Vélemények

Vélemények

Zavartalanul végezhetem a munkám
„Autópályán dolgozom, útépítéssel foglalkozom. Ez a munka nagy megerőltetést jelent a szervezetemnek, az izmaim gyakran megfeszülnek, fájnak. A ThermaCare® segít elmulasztani a húzódást, és a fájdalmaimat.”


Fájdalommentesen szurkolhatok
„A férjemmel gyakran járunk gyerekeink sporteseményeire, meccseikre szurkolni. A gyakorta fellépő izom- és ízületi fájdalmaim azonban sokszor megakadályozzák, hogy élvezzem ezeket a programokat. Kipróbáltam a ThermaCare®-t és nagyon megszerettem. Most már fájdalommentesen élvezhetem a meccseket.”


Visszakaptam az aktív életemet!
„AThermaCare® lehetővé tette, hogy fenntartsam a korábbi normál aktív életemet. Most hegymászás és sportolás közben illetve utána ThermaCare®-t használok. A ThermaCare®-nek köszönhetően lehetőségem van azokat a sportokat űzni, amiket korábban is nagyon élveztem.”


Elmulasztotta az állandó nyakfájásomat
„Korábban gyakran fájt a nyakam. Azt gondoltam a fejfájás miatt feszült be az izmom, semmi nem használt ellene. Vettem ThermaCare®-t és nagyon jól hatott! Feltettem, és két óra után már nem fájt a nyakam, azóta sem fáj. Köszönöm ThermaCare®!”


Diszkrét és nagyon hatékony
„Irodai munkát végzek, egész nap ülök a gép előtt, sokszor fáj a derekam. A ThermaCare®-ről egy munkatársamtól hallottam. Kipróbáltam, és rendkívül hatékonyan elmulasztotta fájdalmamat. Ráadásul nagyon praktikus: diszkrét, nincs rossz illata, és nem kenem össze vele az ingem. ”


Nem zavar a mindennapokban
„Briliáns! Teljesen jól alkalmazkodott a mindennapi dolgaimhoz, miközben az öv csillapította a derékfájásomat!”


Működik!
„Ez tényleg működik! Határozottan ajánlom mindenkinek, akinek fáj a dereka!”


Hosszan tart
„Fantasztikus termék, és valóban hosszan tartó a hatása!”


Kényelmesen és jól illeszkedik
„Jó fájdalomcsillapító hatás hátfájásra. A hátam közepén fájt, és körülbelül a hátam közepére tettem, és még így is jól rögzült. Általánosan nagyon elégedett vagyok.”


Működik és még kényelmes is!
„A ThermaCare® abszolút fantasztikusan működött a hátfájásomra, tudtam hordani a ruha alatt anélkül, hogy izgultam volna, hogy kilátszik. Ez egyértelműen a legkényelmesebb melegítő termék, amit valaha próbáltam és továbbra is ajánlani fogom a család tagjaimnak és barátoknak.”


Tökéletes!
„Meglepő! Gyakran ajánlották nekem a forró vizes palackot, de sosem találtam kényelmesnek, de a ThermaCare® egyszerűen tökéletes.”

x

Megosztom barátokkal

(* Kötelező kitölteni)