Hogyan kell használni a thermo övet?

Hogyan kell használni a thermo övet?

Az egyszer használatos ThermaCare® thermo övvel való kezelés megkezdéséhez olvassa el az alábbi lépéseket:

  1. Amennyiben készen áll a kezelés megkezdésére, nyissa fel a tasakot. Akár 30 percig is eltarthat, amíg a ThermaCare® eléri a terápiás hőmérsékletet.
  2. Helyezze a terméket a derék vagy hát fájdalmas területére a cellák sötétebb oldalával a bőr felé, és rögzítse a tépőzár segítségével.
  3. Ha Ön betöltötte az 55 évet, vagy ennél idősebb, viselje a ThermaCare®- t egy réteg ruha fölött, ne közvetlenül a bőrén.
  4. Szorosan illessze a testére. A maximális hatékonyság elérése érdekében azt ajánljuk, hogy 8 órán keresztül viselje a ThermaCare®-t.

24 órán belül ne használja 8 óránál hosszabb ideig.

Használat előtt kérjük, olvassa el a termékhez mellékelt használati utasítást.

Részletesebb használati útmutatás érdekében nézze meg ezt a rövid video-t!

Részletesebb használati útmutatás érdekében nézze meg ezt a rövid video-t!

Hasznos tanácsok az alkalmazáshoz

A thermo öv használata előtt győződjön meg róla, hogy az alkalmazás területén bőre tiszta és száraz, mentes minden korábban használt hidratálótól, testápolótól és bármilyen egyéb lokálisan alkalmazandó készítménytől (különösen gyógyszert tartalmazó készítménytől vagy tapasztól).

Helyezze a terméket a hátára vagy derekára, ha szükségesnek érzi, igazítsa meg, hogy minél jobban illeszkedjen. Ha elégedett az öv elhelyezkedésével, rögzítse a tépőzár segítségével.

A túl szoros rögzítés kényelmetlen lehet. Szükségszerűen igazítsa.

KÉRJÜK, OLVASSON EL MINDEN UTASÍTÁST ÉS FIGYELMEZTETÉST HASZNÁLAT ELŐTT. TOVÁBBI FIGYELMEZTETÉSEK TALÁLHATÓAK A HASZNÁLATI UTASÍTÁSBAN.

Figyelmeztetések

A TERMÉK ÉGÉSI SÉRÜLÉSEKET ÉS BŐRIRRITÁCIÓT OKOZHAT. Az égési sérülések kockázata az életkorral növekszik. Ha Ön betöltötte az 55 évet, vagy annál idősebb, viselje a terméket egy réteg ruha fölött, és ne használja alvás közben.
Mindegyik melegítőcella vasat (kb. 2 g) tartalmaz, melynek lenyelése veszélyes lehet. Ha mégis lenyelte, öblítse száját vízzel és haladéktalanul kérjen orvosi segítséget.
Ha a melegítőcellák tartalma szemébe vagy bőrére kerül, távolítsa el az övet és öblítse ki/le az érintett területet vízzel.
Soha ne tegye a terméket mikrohullámú sütőbe, és ne próbálja meg újramelegíteni, mert a termék felgyulladhat. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól.
Hogy elkerülje az égési sérülés fokozott kockázatát, távolítsa el a terméket MRI (mágneses magrezonancia képalkotó eljárás) vizsgálatot megelőzően.

NE HASZNÁLJA fájdalomcsillapító krémekkel, gyógyszert tartalmazó krémekkel vagy egyéb kenőcsökkel együtt; beteg, horzsolt vagy sérült bőrön; zúzódott vagy duzzadt területeken; olyan testrészeken, ahol nem érzi a meleget; illetve olyan személyeknél, akik nem képesek betartani a használati útmutatásokat vagy eltávolítani a terméket, így gyermekek, csecsemők és adott esetben idős emberek esetében; ne használja együtt egyéb melegítő hatású termékekkel. Ne használja, ha a melegítőcellák tartalma szivárog és/vagy vagy a termék sérült.

HAGYJA ABBA A TERMÉK HASZNÁLATÁT ÉS FORDULJON ORVOSHOZ, ha:
bármilyen kellemetlen érzést, égést, duzzanatot, kiütést vagy egyéb bőrelváltozást tapasztal azon a helyen, ahol a terméket viselte.
Ha 7 nap elteltével a fájdalom erősödik vagy nem múlik, az akár komolyabb betegség tünete is lehet.

HASZNÁLAT ELŐTT KÉRJE KI ORVOSA VÉLEMÉNYÉT, ha Ön cukorbeteg, keringési elégtelenségben, szívbetegségben, reumás ízületi gyulladásban szenved vagy várandós.

Ha kérdései vannak a ThermaCare® használatával kapcsolatban, kérjük olvassa át a GYIK-et.

x

Megosztom barátokkal

(* Kötelező kitölteni)